Mobiele en originele restauratie voor alle manifestaties

Zoekt u een exclusief concept voor de catering van uw familiefeest, gemeenschappelijke manifestatie of bedrijfsevenement?

Vespresso geeft u voor al uw evenementen de beschikking over uitgeruste Vespa APE carriers zodat u, waar u maar wenst, een espressobar, een ijscorner, een bier- en frisdrankenbar, een aperitiefbar of een pastabar hebt.

Onze mobiele restauratieformules

Mobiele koffiebar

Onze Vespa 'mobiele koffiebar' is uitgerust voor het bereiden en opdienen van espresso, cappuccino, koffie Amaretto, ... Geurige aroma's voor uw genoegen!

IJscorner

Onze Vespa 'ijscorner' brengt u een zoet pleziertje met zijn gamma verfrissende ijsjes.

Mobiele tap wagen

Onze Vespa 'Mobiele tap wagen' geeft u de beschikking over een uitgebreid gamma bieren en frisdranken voor de grote en kleine dorst.

De aperitiefmobiel

Onze Vespa 'aperitiefmobiel' maakt een succes van uw aperitief. Ons concept zorgt voor een goede sfeer die van uw evenement een onvergetelijke herinnering maakt.

Pastamobiel

PastamobielOnze Vespa 'pastamobiel' vult alle magen met zijn uitgebreide gamma pasta's en sauzen. Een echte must voor lekkerbekken!

Mobiele pop-corn

Mobiele Pop-cornMet onze Vespa "Popcornmobiel" beleeft u overheerlijke knapperige momenten die klein en groot verlekkeren.

Een concept dat aan alle soorten evenementen wordt aangepast

Onze Vespa's zijn uitgerust voor alle soorten manifestaties.

  • Feestjes met familie of vrienden: verjaardag, huwelijk, communiefeest, lentefeest, ...
  • Grote manifestaties: plaatselijke manifestatie, sportmanifestatie, culturele manifestatie, ...
  • Bedrijfsevenementen: inhuldiging, opendeurdagen, personeelsdagen, marketingacties, ...

Een origineel en flexibel eetidee

We bieden verschillende mobiele cateringformules aan om aan al uw eisen te voldoen. Neem contact met ons op als u in ons aanbod niet de gewenste formule vindt. Dankzij onze flexibele instelling kunnen we u een aantal alternatieven bieden: wijnbar, champagnebar, soepbar, ...

Gekwalificeerd personeel en aangepast materiaal

Bij elk voertuig hoort, tenzij anders vermeld, een gekwalificeerd personeelslid dat instaat voor de bereiding en de bediening. Daarnaast zijn al onze feestvoertuigen uitgerust met geschikt materiaal en voldoen ze aan de geldende veiligheidsnormen.

Nog meer service

We bieden u eveneens de verhuur van feestmateriaal aan: vaatwerk, statafels met tafellinnen, ... Aarzel niet om extra inlichtingen te vragen.