Over ons

Vespresso is een jong dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in mobiele restauratie met een Vespa APE carrier. Wij zijn gevestigd in de gemeente Bitsingen, in de Belgische provincie Luik.

Ons aanbod

We bieden een zeer origineel en exclusief cateringconcept aan op Vespa APE carriers die volledig uitgerust zijn voor uw feesten met familie en vrienden, bedrijfsfeesten of collectieve manifestaties. Onze diensten worden, tenzij anders vermeld, door geschoold personeel uitgevoerd.

Wat is een Vespa APE?

De Vespa APE is een gemotoriseerde bakfiets die aan het eind van Wereldoorlog II door het beroemde Italiaanse bedrijf Piaggo werd ontworpen. Dit voertuig, de driewieler-versie van de beroemde Vespascooter, werd ontwikkeld voor het vervoer van goederen voordat hij gebruikt werd als voertuig voor de ambulante handel.

Onze activiteitenzone

We verplaatsen ons in heel België. Ongeacht of u in Brussel, Luik, Namen, Charleroi, Aarlen, Brugge, Gent, Leuven, Antwerpen of Hasselt woont, u kunt altijd een beroep doen op onze mobiele restauratiediensten.

Liggen de prestatieformules vast?

Neen. We passen ons zo veel mogelijk aan uw ideeën aan. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen over de talrijke cateringmogelijkheden die we aanbieden.

Wij zijn uw vertrouwen waard

Omdat we u een kwaliteitsvolle dienst en een originele toets brengen die van uw evenement een onvergetelijk succes maken.

Contact

U kunt contact met ons opnemen via ons formulier. We antwoorden zo snel mogelijk.
U vindt onze adresgegevens eveneens op onze pagina contact.
Bovendien kunt u via onze pagina Facebook op de hoogte blijven van onze nieuwtjes.